golan

Golan

Bossa nova, Samba, Electro

Sound-ul eclectic ce înglobează influenţe muzicale din zona bossa nova, samba şi electro, i-a transformat rapid pe cei de la GOLAN în vedete incontestabile ale scenei muzicale româneşti.

Sound-ul eclectic ce înglobează influenţe muzicale din zona bossa nova, samba şi electro, i-a transformat rapid pe cei de la GOLAN în vedete incontestabile ale scenei muzicale româneşti. Alex, Mihai si Ernesto, pe scurt GOLAN, şi-au făcut debutul muzical în urmă cu un an, şi, contrar numelui nu foarte cuminte  pe care îl poartă formaţia, băieţii sunt artişti cu suflet cald, ascunşi în spatele unui costum rebel. Piesa “Promises” a cunoscut un succes online fantastic, nu doar în România ci şi la nivel european, videoclipul acesteia fiind realizat la Berlin.

Folosind instrumente live&sampling, cei trei aduc exact stropul de emoţie şi căldura necesare în zona electronică de azi.

Pieselor lor sunt melodice şi în acelaşi timp trippy, astfel încât publicului îi este practic imposibil să nu danseze pe ritmurile lor groovy.